torsdag, juni 8

Letar hus...


...igen.
Nu är det Marocko som gäller.
Vi skall vara där 6 veckor i höst :-)
Inte lätt att hitta, vi vill bo nära stranden... gärna i Essaouira... snygg, modern inredning.... och inte hur dyrt som hälst....
(typ så här...för 2000,- kronor veckan ha-ha)

Sen är det ju fortfarande ett problem det där med dörr till landet, snickaren kommer snart och vi har ingen dörr.....
hmmm..blocket kanske..?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Marocko i 6 veckor låter helt underbart! Men först hoppas jag att du får en mysig weekend i min favorit stad Barcelona. Glöm inte att äta churros med choklad innan ni sommnar in efter en lång härlig danskväll. Måste säga att just det där med churros i gryningen är det jag saknar mest efter att jag flyttat hem till Sverige.

linda m sa...

åhh.. jag kommer ihåg churros. vi var i spanien 1 mnd, när saga var 8 mnd. hon ÄLSKADE det (doppad i chocklad, bra barnmat hi-hi). fast jag trodde churros bara fanns på solkusten? har inte sett det i Barcelona (fast jag kanske inte letat ha-ha)
Vart bodde du i spanien? jag vill oxå bo där... :-)

Anonym sa...

Du har nog rätt att det är ett fenomen mer på solkusten, har nog inte fått det till livs i Barcelona det är nog mer den smörgåstårtliknade smörgåsen som är poppis där när jag börjar fundera. Jo jag bodde i en stad som heter El Puerto De Santa Maria (puh)det är en liten stad utanför Cadiz och mycket nära till mitt älskade Sevilla. Jag saknar spanien jättemycket, men min man vill bo i Sverige ett par år till i alla fall sen får vi se.

linda m sa...

ahh..Cadiz..vi var där. en underbar stad..ej så mycket turister. Vill åka tillbaks..