söndag, maj 28

dörrar och fest


onsdagen gick åt att leta reservdelar till huset på landet. Vi skall öppna upp på gaveln och göra en porch, eller veranda med tak som det kanske heter.

Först åkte vi ut till Nacka, närmre bestämt Nacka byggnadsvård, hittade inget där så vi åkte till magasin 3 i Bromma istället, tyvarr var det stängt pga.brand.
Efter det åkte vi till ett ställe ute i Rissne (glömt bort namnet!) men hittade tyvärr inga gamla dörrar med våra matt. kanske får det bli en ny ändå....... Finns ju att hitta isolerade men i gammal stil... skal leta mer!

Fler antika affärer hittar du här

Kvällen avslutades med pinnemiddag hemma hos Linda men med Wenche som excelente värdinna. hmmmm...supergott var det....som VANLIGT!
Vi har alltid så kul ihop, nu var vi även samlade hela gänget. Det borjade för fler år sedan med att vi jobbade ihop och nån (kommer inte inte ihåg vem) bjöd in till gourmetmiddag, så har det bara fortsätt,och nu har några flyttat, bytt jobb och företag, men vi har kvar våra roliga middagar... och vinet var oxå gott och jag kände av det på vägen hem till landet sent på kvällen.. thi-hi.. :-)

Som tur var fick jag sovmorgon dagen därpå, så jag stod inte upp före kl. 11........ skönt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Interesting website with a lot of resources and detailed explanations.
»

Anonym sa...

I find some information here.