tisdag, mars 4

nya hemmet


...jag hittade dom här underbara bilderna i min mapp, tyvärr vet jag inte var jag hittade dom, men troligen från en tidning...

Jag har en lägenhetsmapp där jag lägger mycket inspiration till nya hemmet...
(och nuvärande med såklart!)

En guld/bronsvägg i badrummet är kanske vad vi behöver?
Just nu fick vi ju inte ändra ngt. allting är basic.... En plåtvägg..varför inte?

4 kommentarer:

Att ha det gott sa...

Åhh vilka vackra bilder
Är det dags att flytta in snart???

Pernilla sa...

Åh, en lägenhetsmapp! En sån ska jag skaffa mig. Jag ser massor av saker som jag tänker "Ååå vad snyggt, så vill jag ha det när jag köper eget". Sen tror jag att jag ska komma ihåg allt jag ser, men det gör jag ju aldrig.
Smart, superbra idé! Tack.
Kram

linda m sa...

carina, nää..ett tag kvar. Och det är bra för vi trivs ju så bra i vår nuvarande lägenhet, den är bara lite för liten...tyvärr. Fast det är ju kul med en NY lägenhet, har aldrig bott i ngt. helt nytt förut :-)

pernilla, visst är det bra med en mapp?? jag har en på datorn, fast även en mapp där jag samlar material av allt annat som inte är från nätet... färgbitar, tygbitar.. bilder o annat från gamla tidninger jag inte har plats, där river jag ut det jag måste spara... Oj oj vad mycket inspiration man har!! ha ha

Pernilla sa...

Haha ja, men det är jättesmart med en sån mapp :) När man inte kommer på saker själv så får man sno av "andra".

Ja Micke är jättegullig :)

Det tar nog ett tag innan jag kommer igång att springa :), men det är ganska skönt att gå "snabba" promenader, kan man lyssna på den musik man vill och så.
När jag bodde i Mora så tränade jag en del och bland annat Body Balance. Tyckte det var bra och skön träning.
Jag får ju träna gratis genom Nordea, dom har eget gym och "gympasal", ska nog kolla upp vad för slags pass dom har där innan jag köper nån kort annanstans. Men tack för tipset. :)

Kram