tisdag, februari 26

bestämt mig


Nu har jag bestämt mig;
jag klipper mig kort!!

...är sååå trött på min fasta vän hästsvansen...

Gillar Helen Barkins frisyr i Ocean 13...

Skall boka tid imorgon....
snabbt, så jag inte ombestämmer mig...

5 kommentarer:

Grombaben sa...

Åh, jeg tror du kommer til å bli kjempefin med det:) Jeg klipte meg kortkort i sommer og ble superhappy, nå sparer jeg det ut igjen da, men perfekt med kortere hår på sommeren:)

Pernilla sa...

Jag tror det kommer passa dig jättebra. Jag tycker att det är jättefint med page.
Skulle själv vilja ha det, men det går inte för mitt hår är ju så lockigt och plattången är big no-no för mitt hår, då går det bara sönder.
Lycka till hos frissan.
Lägg upp en bild sen så man får se =)
Kram

Anna sa...

Snygg frisyr! Du kommer nog att bli fin. Själv längtar jag tillbaka lite till min hästsvans. Så skönt at bara få bort håreländet från ansiktet!

Rebecca sa...

Jag klippte sådan frisyr i augusti och har aldrig varit nöjdare. Innan hade jag haft långt hår i 7 år. Mitt hår är jätte självlockigt, men med fön och rätt produkter ligger det ursnyggt även utan plattång!Du kommer inte att ångra dig!

linda m sa...

dina, usch..det er lenge till sommeren, det kanske hinner vokse ut tills des :-)

pernilla, jo du har så vackra lockar, själv ser det ju ut som jag använder locktången HELA tiden, mitt hår ser ut att ha stelkramp ha ha

anna, blir ju lite skraj nu... tänk om jag kommer sakna att fixa en annars så "bad hairday" enbart med gummisnodden...??? aahhhh... vad skall jag göra? fega lite och klippa det så att det PRESIS går att ha en snodd?? eller..fasiken, hur kommer jag hinna fixa häret varje morgon klockan sju ;-)

rebecca, ...eller så klipper jag kort o kommer bli supernöjd!
Tror det bara är att "hoppa i det!!"