tisdag, december 4

julklädseln..nu är snart julklädseln klar...
Gick o shoppade med självaste Lindex-modellen på Lindex/Odenplan i går :-)

Saga fick en rosa-rutig kjol (hon blev superglad!) och svarta "lack-skor" samt en grå supersnygg kofta med sammets rosett (men den får jag lämna tillbaks...Saga vill ha en rosa eller röd kofta, eller i värsta fall orange..)

Tekla fick nästan likadana "lack-skor" och då jag inte hittar Sagas snygga klänninger från förr..kommer hon troligen att få en söt rutig klänning!!

Oliver fick svarta hängslen till sina svarta byxor o en vit skjorta. Han har redan ett snyggt slips som är röd/blå randig :-)

OOOhhh, vad fina dom kommer att vara... sen kanske det blir för varmt ändå och dom kommer att springa runt i sina T-shirts istället...?

3 kommentarer:

Att ha det gott sa...

JÄTTE fint

Anna sa...

Så söta de kommer att bli! Ville får ett par grårutiga byxor med hängslen och Ebba bli en liten prinsessa i HMs grå/silver klänning med rosett på magen (för ynka 98:-, dessutom!). Nu fattas bara att mamman ska hitta nåt fint... (eller rota fram en gammal trasa ur garderoben).

linda m sa...

anna, visst blir dom coola med hängslen våra fina killar?
..och vet du, om du är sugen på ngt nytt att mixa med "trasan i garderoben", så finns det jättemycket fint på indiska just nu, jag har faktisk shoppat lite grejer till både jul o nyår... :-)