fredag, januari 19

Shopping problem


I går morse kom jag på att vi sårt behövde en sånn där supersnygg skinnbänk som jag såg i en tidning och som finns att köpa på Mio.
En läder Hampstead att ha i hallen, och som blir snygga till de nya tavlorna vi köpte innan jul.

Vi åkte ut till Barkaby för att titta på det stora o nya Miohuset. Hittade den, men givetvis var det beställningsvara och vi kan hämta den om en vecka. Visst vill man ju bara ha med den hem direkt?

Vi tänkte även att det kanske var dax att hämta hem vagnen som vi har bestämt att vi ville köpa. För ett par månader sedan sa de på Babyland att den oftast finns på lager men att det kan ta 2 veckor att få hem. Nu när jag kollade sa han i Barkaby att det tar upp till 14 mnd. att få hem!!
Han frågade när det var dax, och jag sa en vecka, då skrattade han till mig, lite hånligt och sa att det var ju alltid så att man måste vara ute i god tid för barnvagnar. Och jag trodde jag var rutinerat!! ha-ha tjäna!

Jag skrek till P; Kör mig hem till vasastan!! Jag gick desperat in på Babyland - Vasastan och där är de så gulliga och hjälpsamma :-)
En kille där ringde runt till alla butiker och hittade tillslut en vagn i Haninge, och senare en liggsats i Arninge. Så det löste sig tillslut det var bara att åka runt på alla kanter av Stockholm o leta upp delarna...

Fast när vi kom hem uptäckte vi att ligginsatsen ju var fel och att de hade glömt o skicka med ett rägnskydd till vagnen :-(

2 kommentarer:

Anna sa...

Gud vilken snygg bänk!
Det låter ju som ett skämt att det ska ta så lång tid att beställa en vagn!! Men tur att det löste sig (nästan) iallafall.
Bara en vecka kvar nu? Spännande :)

linda m sa...

anna, den är supersnygg, jag är nöjd. Och i morgon är det en vecka kvar! SKÖNT!!