onsdag, juni 14

..en lång rolig dag...

...den började med att jag efter att ha lämnat Saga på dagis... gick till läkaren igen med Oliver (jo, jag vet, jag som var morcool med Saga är numera supernojigmamma linda, jag trodde förstås att lillen har astma pga. att han fortfarande hostar) Läkaren sa just att det är helt normalt att hosta ett tag efter en eventuell lunginflamation! ok, så gick jag en gång för mycket...nåväl, nu vet jag att jag inte behöver oroa mig, på ett tag... :-)

På väg därifrån träffade jag på Ingrid o Liam på gatan, vi gick o fikade på Park Café i vasaparken. Mycket trevligt i värmen, Oliver tycker kanelbulle är GOTT! Jag blev tipsat av Ingrid att köpa ett solskydd till vagnen, gjorde så, är mycket nöjd. Det är ju solskyddsfaktor och greijer...

Jag hittade också äntligen hemliga presenten till en tjej som fyller år till helgen, har letat och letat.. så plötsligt ligger den bara där och ler mot mig, vilken tur!! Berättar sen.... thi-hi..

När jag kom hem, och skulle till o mata Oliver, ringde svärmor, hon var i stan och ville ses o äta lunch. Supertrevligt hade vi på just det; Park Café i Vasaparken :-) De har världens godaste räksallad där, handskalade räker ...mumsigt! rekomenderas om du har vägerna förbi!

Jag hann med att gå hem o hämta lite saker innan jag hämtade Saga på dagis. Hon gret när vi skulle gå, ville vara där mera.. bu-hu.. vad trist att "gå hem".
.. så vi trotsade regnskuren och hoppade på 4an bussen till Fältöversten.... köpte ett par guldskor (äntligen!!) .... så nu vill även Saga ha guldskor... finns ej i hennes storlek... Blir jag tvungen att köpa guldspray?? :-)
Sen fikade vi...lillan fick morotstårta, som vanligt! Sunt!!

På väg hem i regnet, ringde Wenche o kollade vad vi gjorde, så vi åkte till Gallerian istället för att åka hem... så vi åt laxpasta där (obs, 4de gången ute i dag...lyxigt värre!!).. med Wenche o Julia. De två småflickorna var helt galna.. de sprang runt o busade.. jagade upp varandra...KUL!

Vi promenerade tillslut hem, då var det bara att borsta tänner och tvätta sig... de somnade hur lätt som hälst båda två...
... en lång och underbar dag... ZZZZzzzzzzzzzzzzzzzz.......
Go´natt!

4 kommentarer:

Me sa...

Du har medlemskort på Park Café, eller hur?

linda m sa...

borde ha iallafall :-)

Helena sa...

Vliken härlig dag med goda vänner, fika, god mat, glada barn och shopping. En sådan dag står högt upp på min önskelista. Känner att en lyxig dag skulle vara botemedlet ur pluggstressen. Roligt att du är tillbaka från Spanien =)

linda m sa...

helena, vi behöver såna dagar ibland :-)
Lycka till med "plugget"