söndag, mars 12

Veckans schlager...

Veckans schlager var efter min mening den tråkigaste... det var ju bestämt på förhand att Carola skulle vinda.. eller vinna ...

1. Silverland: NEJ! We will we will rock you.....Nej, den bara började så.. Herr Vinter sjöng sin norrlandsmelodi igen, UrTrist.. fast den är svärmors favorit!
2. Don´t try to stop me: NEJ! för trist, soul fast inget genuint över värken henne eller låten...
3. Like fire tonight: NEJ! Refränget är presis som E-type, Eurodisco, fast det ÄR roligt att han inte tar sig själv på alvar, som många andra... P säger att detta är en vinnare...
4. Jag tar det jag vill ha: JA, fast låten är intetsägande... refränget fängar, fast allt det andra... Klarar sig nog inte internationalt? För slätstruken enligt AK. Det är ju faktiskt bara refräng..?
5. Under your spell: NEJ, tyvärr.. han har hämsk röst, trist låt..inte ens refräng..? För fjösig, mumlig liksom.. Fast jättesöt kille.
6. Mama take me home: NEJ! Linedance, är det så kul? Country, hör det verkligen hemma i schlagerfestivalen? eller är de med bara för att det skall vara lite mångfold?

Vem är det som väljer vilka låter som skall tävla ihop? elle melle deg fortelle..?

7. Älskar du livet: JA! lite anorlunda... kanske inte superschlager...men hoppas på en tur till globen. Underbar outfit, och kul med Björn Kjellman, Mr Schlagervetare... Min favorit.
8. Evigheten: JA, den är ju bra, härlig schlager.. fast refränget är inte det bästa jag hört. Snälla, stäng av fläkten, hade Carola varit 7 kg. lättare hade hon blåst iväg :-)
Synd att hon tar sig själv på så alvar...

Kändes som bakgrundsmusiken var lite för hög, och att eurodisco var grejen ikväll.

Hur gick det? Jo, 7 och 8 gick vidare till Final. 1 och 6 vidare till andra chansen...

Inga kommentarer: