söndag, mars 26

Chocklad.......

Saga har fortfarande feber i dag, men hon var lite bättre, så hon gick på teater med AK ändå.

Medan hon var där passade jag på att lyxa till mig med chokladprovning. Det var på The Lobby, sjysst ställe! Först fick vi vänta lite i The living room, ett underbart rum som kändes väldigt 40-tals kuba (blev faktiskt lite inspirerad av små detaljer). Sen samlades vi med 6-8 olika sorters choklader och ett glas Madeira vin....och Claude Kollin. En barnkirurg med ett omättligt stort chockladintresse. Han var utrolig duktig o rolig, han tror även at choklad har en läkande effekt!!
Det var jättekul, rekomenderas på det starkaste!! Tack igen axel, thomas o P för den fina presenten!!
Jag lovar; jag skall aldrig mera äta Marabou choklad!! I´m lost in the luxury world of expensive chocolate ha-ha

Här är lite fakta om choklad:
*Visste du att aztekernas hövding Montezuma använde choklad som kärleksdryck innan han fullgjorde sina plikter i sitt harem. Marquis de Sade använde choklad som "erotiskt bränsle" i de sadistiska orgier som gjort honom känd.

*Visste du att det är vetenskapligt bevisat att kakao innehåller ämnen som tillsammans verkar afrodisiatiskt. Choklad innehåller även ämnen som motverkar depression.

*Choklad är dessutom nyttigt! Det sänker blodets kolesterolhalt och skyddar mot hjärtkärlsjukdomar. Det stärker immunförsvaret och innehåller massor med nyttiga vitaminer.

Inga kommentarer: